Ce cadouri neaşteptate au primit la nuntă prinţul Harry şi Meghan Markle

Ce cadouri neaşteptate au primit la nuntă prinţul Harry şi Meghan Markle

-
//
21.05.2018

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle s-a încheiat, însă ecourile evenimentului nu s-au stins nici acum. Presa britanică trece în revistă, cadourile primite de ducele şi ducesa de Sussex. Prinţul Harry anunţase anterior că nu doreşte cadouri şi că îi roagă pe oameni să doneze bani unor organizaţii neguvernamentale ca dar de nuntă. 

Ce cadouri neaşteptate au primit la nuntă prinţul Harry şi Meghan Markle

Harry şi Meghan au primit o mulţime de felicitări prin poştă, dar şi cadouri neaşteptate. De exemplu, o grădină zoologică din Australia a botezat doi urşi koala cu numele mirilor. Iar premierul australian, pe lângă o donaţie consistentă pentru o fundaţie umanitară, le-a trimis ducelui şi ducesei de Sussex câte o pălărie tradiţională. 

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a ales un set de produse de lux personalizate al unei celebre companii franceze. Este, de altfel, cadoul standard oferit de şefii de stat francezi cu diferite ocazii în ultimii 70 de ani. 

Din Lesotho, Harry a primit un wonderbag - un fel de cuptor portabil fără sursă de energie. În plus, cuplul regal a fost invitat să viziteze ţara africană. 

Premierul canadian a anunţat că a oferit o donaţie unei organizaţii neguvernamentale, iar preşedintele american, Donald Trump, a declarat că va oferi şi el o anumită sumă de bani în scop umanitar. Regina Elisabeta a doua le-a oferit o cabană de vânătoare situată pe unul dintre domeniile sale.

Sursa: publika.md