Ce au în comun Nelly Ciobanu şi Jackie Chan?

Ce au în comun Nelly Ciobanu şi Jackie Chan?

-
//
09.10.2014

Nelly Ciobanu a fost numită Ambasador Interpol în cadrul aniversării a 100 de ani de la fondarea Organizației Internaționale a Poliției Criminale şi celei de-a 20-a Aniversare de la crearea Biroului Naţional Central Interpol Chişinău.  Interpreta va promova lupta împotriva crimei organizate din întreaga lume, în cadrul campaniei "Turn Back Crime", alături de cele mai grele nume de la Hollywood, printre ele numărându-se şi Jackie Chan, desemnat primul ambassador.

Ce au în comun Nelly Ciobanu şi Jackie Chan?

"Secretarul General al Interpolului din lume, Ronald K. Noble, m-a desemnat Ambasador al campaniei Turn Back Crime, în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc la Palatul Republicii. M-am simțit onorată că acest titlu mi-a fost oferit de o personalitate atât de importantă în lume. Am primit o brățară simbolică a campaniei, pe care trebuie să o port întotdeauna," a declarat Nelly Ciobanu pentru deschide.md.

Ce au în comun Nelly Ciobanu şi Jackie Chan?

Nelly Ciobanu recunoaşte că atunci când I s-a propus să fie Ambasador, ea a cerut timp de gândire. 

"L-am întrebat pe domnul Lecari, de ce am fost aleasă anume eu? Mi-a spus că membrii comisiei, care mi-au analizat CV-ul, m-au votat în unanimitate, pentru că nu sunt o persoană compromisă sub niciun aspect, am o reputație bună și sunt cea mai indicată pentru acest titlu. Nu am acceptat din prima, am cerut un termen pentru a analiza propunerea. Este un pas serios și de responsabilitate maximă. M-am consultat cu soțul meu care este jurist și el mi-a explicat mai multe despre semnificatia acestei campanii internationale și despre importanța ei. Și am acceptat. Acum proiectul este în lucru, urmează să avem mai multe deplasări prin țară și peste hotarele ei, pentru a promova campania, "  a mai adăugat interpreta, pentru deschide.md.

Ce au în comun Nelly Ciobanu şi Jackie Chan?