mamaplus

Cazul minorei care ar fi fost violată la Sîngerei. Un suspect a fost reținut

-
//
17.08.2022

Procuratura raionului Sîngerei anunță că au reținut un individ care ar fi fost implicat în săvârșirea violului comis asupra unei minore în vârstă de 14 ani. Potrivit anchetei, victima a fost ademenită de către un bărbat și a plecat cu acesta la domiciliul lui, unde contrar voinței sale ar fi întreținut cu ea un raport sexual forțat.

Totodată, în rezultatul cercetării cazului, s-a stabilit că, după ce ar fi fost violată, de către făptuitor a fost privată ilegal de libertate într-o locuință dintr-o localitate din raionul Sîngerei, unde s-a aflat în jur de 15-20 min, după care victima a fost eliberată de către bănuit, aceasta deplasându-se singură către domiciliu.

Precizăm că, în momentul de față, minorei i se asigură consilierea psihologică necesară, conform normelor aferente cazurilor de abuz sexual.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore. În continuare, după înaintarea acuzațiilor pe caz, procurorii vor înainta demers către judecătorul de instrucție în vederea aplicării măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pe un termen de 30 zile.