mamaplus

Cazul fetiței din capitală, urmărită de un individ băut. Cum a fost pedepsit bărbatul

-
//
13.12.2021

Bărbatul care a băgat în sperieți o fetiță din capitală, după ce s-a luat din urma ei, a fost eliberat în aceeași seară. Totuși, el s-a ales cu o amendă pentru huliganism nu prea grav, dar și pentru că nu a respectat măsurile de protecție anti-coronavirus, anunță poliția. Oamenii legii spun că nu au existat motive ca acesta să fie reținut, după ce a fost imobilizat de către o agenție de securitate particulară.

„Cazul a fost înregistrat iar bărbatul pentru acțiunile sale s-a ales cu proces verbal huliganism nu prea grav și pentru că nu a respectat măsurile de protecție la fel a fost sancționat contravențional, în total fiindu-i aplicată amenda în mărime de 3500 de lei. Vizual acesta era în stare de ebrietate. Plângere din partea părinților fetiței de 12 ani nu au fost depuse la inspectorat”, a subliniat Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția capitalei.

Cazul s-a produs la începutul lunii. O fetiță de 12 ani a intrat într-o farmacie din sectorul Buiucani al capitalei, spunând farmacistei că este urmărită de către un necunoscut. La scurt timp, individul a intrat în încăpere. Angajata a declanșat alarma și a chemat agenții de securitate care au imobilizat bărbatul.