mamaplus

Caz teribil la Ungheni: un băiețel a fost bătut și violat de colegii săi de școală

-
//
16.10.2019

Cazul a devenit viral zilele acestea în mediul online de la noi. Martorii spun că băiețelul este elev în clasa a III-a și ar fi fost bătut și violat de către patru colegi mai mari care învață în aceeași școală cu el, doar că în clasa a VI-a. Cazul ar fi avut loc într-o localitate din raionul Ungheni și a fost dezvăluit de un martor pe o rețea de socializare.

Viol. Ieri am fost la mine în sat (pentru moment locuiesc în oraș) și părinții mi-au povestit ce s-a întâmplat în sat. Cu vreo săptămână în urmă, vreo 4 băieți au furat ghizdanul unui alt băiat, mai mic decât aceștia. Copilul a fugit după ei pentru a-și lua ghiozdanul înapoi.

Ei (băieții) l-au ademenit într-un loc mai îndepărtat și l-au violat și bătut măr în zona capului. Băiatul învață foarte bine, e din familie social-vulnerabilă, la fel și făptașii sunt din familii social-vulnerabile.

Familia băiatului nu a făcut nimic, absolut nimic, nici măcar salvarea nu a chemat-o când au văzut copilul că a mers aproape 2 kilometri până acasă, plin de sânge, poliția la fel nu au chemat-o. Din sat nimeni nu s-a implicat. A doua zi copilul s-a dus la școală, de ce directorul nu a sesizat pe nimeni?

Menționăm că autoritățile din sat, asistența socială și poliția, s-au autosesizat doar după ce a fost făcut public acest caz. 

Surse din cadrul Procuraturii Generale au declarat că pe marginea acestui caz a fost pornită o urmărire penală, iar dat fiind faptul că agresorii sunt minori, la răspundere vor fi trași părinții acestora.