mamaplus

Caz șocant: o mamă cu doi copii a fost dată afară din casă, din cauza creditelor fostului său soț

-
//
31.10.2019

Olga Iuzvac din Chișinău a fost dată afară din casă de câțiva necunoscuți, după ce fostul ei soț a pus în gaj apartamentul lor, în schimbul unor credite. Bărbații care au intrat în casă s-au dat drept angajați Chișinău-Gaz și au intrat cu forța în locuință.

În acel moment, în apartament se afla băiatul mai mic, de 13 ani. Și poliția a venit la fața locului, dar nu a putut discuta cu necunoscuții pentru că nu au deschis ușa. Avocatul femeii este șocat de cele întâmplate, în timp ce fostul ei soț nu a răspuns la telefon.

Potrivit femeii, bărbații au scos lacătul de la ușă și i-au spus să elibereze casa, pentru că este deja proprietatea lor.

”Mi-a fost frică, deoarece ei mi-au spus că dacă nu a să ies singur, o să mă scoată cu forța de acolo”, spune Gabriel, unul dintre fii.

„Erau în total cinci persoane. Doi stăteau la ușă și când m-au văzut pe mine au încercat să plece. Eu m-am pus în fața lor și am rugat să prezinte documente, ei erau contra”, spune Olga.

Femeia spune că fostul ei soț său avea datorii de peste 64 de mii de euro la o companie de microfinanțare. Pentru a putea lua banii, bărbatul ar fi pus apartamentul în gaj. Olga este la curent cu acest fapt, luându-și și avocat pentru a-i apăra locuința. Instanța ar fi interzis orice evacuare, până va fi următoarea ședință de judecată. Și avocatul ei este șocat de cele întâmplate pentru că, deocamdată, nu ar exista temei pentru a da familia afară.

După ce a fost dată afară din casă, femeia a înnoptat cu ambii copii la fratele ei. Următoarea ședință de judecată în cazul dat urmează să aibă loc abia peste o lună.