mamaplus

Caz șocant la Criuleni: Un șofer mergea cu viteză mare, având un bebeluș în brațe (VIDEO)

-
//
24.03.2021

Un șofer a fost filmat la volan cu un bebeluș în brațe. Imaginile revoltătoare au fost surprinse în dimineața de 24 martie, în apropierea satului Pașcani din raionul Criuleni.

Potrivit autorului filmulețului, șoferul care apare în imagini ar fi ieșit la o depășire riscantă cu micuțul pe brațe, cu peste 130 de km/h. Automobilistul care a filmat totul a rămas șocat de cele întâmplate și s-a luat din urma șoferului. În cele din urmă, acesta ar fi staționat la marginea carosabilului, iar martorul ocular și-a conectat camera telefonului și a mers să-i facă observație.

Când și-a dat seama că este filmat, individul cu micuțul pe brațe ar fi accelerat brusc și s-a dus de la fața locului într-o direcție necunoscută. Autorul filmulețului mai spune că de la șofer mirosea a alcool. Imediat după incident, acesta a sunat la poliție și a relatat despre cele întâmplate. Contactat pentru a confirma cele relatate de martorul ocular, ofițerul de presă de la INSP, Mariana Bîrsa, a declarat că un astfel de caz, într-adevăr a fost înregistrat.

Ofițerii de patrulare sunt în căutarea șoferului pentru a-l trage la răspundere.