mamaplus

Caz șocant în Chișinău! O tânără, găsită într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat, în baia unui apartament. Ce spune soțul victimei

-
//
23.02.2024

Cadavrul unei tinere a fost găsit zăcând în baie. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 21 februarie, în jurul orei 14:00, într-un apartament de pe strada Studenților, din sectorul Rîșcani al capitalei, scrie PulsMedia.MD.

mamaplus

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o tânără de 30 de ani, iar cadavrul a fost găsit în baie, după ce soțul ei a solicitat intervenția unui echipaj de salvatori ca să deblocheze ușa apartamentului.

Când salvatorii au intrat în apartament, au găsit în baie cadavrul soției solicitantului zăcând într-o baltă de sânge în baie cu plagă de guțit în regiunea gâtului.

Solcitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informațiile pentru PulsMedia.MD și a declarat că, preliminar se ia în calcul versiunea unui suicid.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi supus unei expertize mai ample ca să fie cu exactitate stabilit cauza decesului.

Totodată, sursele apropiate anchetei, susțin că soțul victimei ar fi declarat oamenilor legii că aceasta în ultima perioadă se afla într-o stare de depresie acută, după ce anterior ar fi fost reținută de așa-zisele organe de drept din stânga Nistrului. 

Tânăra avea un comportament ciudat și acuza că se simte urmărită.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivul care a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest disperat.