mamaplus

Câte mii de euro ia Emilian Crețu pentru o postare: “Sunt cel mai scump la momentul actual”

-
//
08.05.2023

Actorul Emilian Crețu este cel mai scump influencer din R. Moldova. Pentru a posta pe rețelele de socializare reclame, Crețu cere sume începând cu 1.000 de euro.

mamaplus

„O postare sau un story începe de la 1.000 de euro în sus. Da, sunt cel mai scump, și pe mine mă aranjează acest lucru și este un adevăr, pentru că eu știu puterea mea de a vinde. Nu e o minciună. Sunt cel mai scump la momentul actual”, a spus Emilian Crețu în cadrul unui nou episod al podcastului „Bandstage”, transmite Știri.md.

Actorul susține că lunar face câteva mii de euro. „Nu vreau să dau cifra pentru că unii o să leșine”, a spus el.

Cu toate acestea, Crețu spune că este nevoit să și refuze unele companii.

În context, actorul a fost întrebat dacă nu îi este frică, că și-ar putea pierde pagina lui de Instagram, sursa lui principală de venit. 

„Emilian Crețu nu înseamnă doar Instagram. Nu mă tem că o să-mi fure pagina, o să mi-o șteargă. Să mi-o șteargă. O să-mi facă mâine alta și o să mă găsească pe alt cont. Eu nu am investit în cont, eu am investit în oameni. Oamenii care sunt pe Instagram eu mâine pot să le zic „Veniți pe odnoklassniki” și ei o să vină, pentru că ei cred în mine, în ceea ce fac eu. Fiecare om care mă urmărește este o comoară pentru mine și eu pentru ei”, a răspuns actorul.

„Alții dau bani ca să-i învețe să vândă. Oamenii cei deștepți au zis: Trebuie mai întâi să lucrezi la numele tăi și după asta numele tău o să-ți aducă venituri și succes„ și eu asta am făcut”, a conchis actorul.