mamaplus

Cât de mult își dorește regina Elisabeta să o cunoască pe strănepoata sa, Lilibet Diana?

-
//
07.03.2022

Regina are o dorință neîmplinită: „îşi doreşte să o vadă pe Lilibet „Lili” Diana în persoană şi face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple, susține un expert regal. Fiica lui Harry şi a lui Meghan s-a născut în iunie anul trecut la un spital din Santa Barbara. Deoarece încă nu a călătorit în Marea Britanie, regina nu a avut şansa să o întâlnească până acum. Expertul Brian Hoey susține că femeia în vârstă de 95 de ani este dornică să-şi cunoască cel de-al 11-lea strănepot.

Întrebat dacă crede că va avea loc în cele din urmă o întâlnire între Lili şi Regina, el a spus pentru Express.co.uk: „Am auzit de la oamenii pe care îi cunosc din familia regală că şi-ar dori cu disperare să vadă copilul. Cred că i-ar plăcea, mă întreb dacă acest lucru se va întâmpla, mi-ar plăcea să cred că da”.

Specialistul are convingerea că această întâlnire ar putea avea un impact puternic şi asupra publicului. Întrebat dacă această reuniune dintre Sussex şi regina ar putea remedia ruptura, Hoey a spus: „Da, ar fi ceva”.

Referitor la tensiunile dintre Sussex şi familie, el a mai spus: „Oricum, poate lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât credem noi din exterior. Sunt absolut sigur că regina nu are niciun sentiment de dezaprobare față de Harry şi Meghan, deloc. Cu siguranță i-ar primi înapoi dacă ar veni”.

Prințul Harry, Meghan şi Archie s-au mutat în California în 2020. Atunci, ducele şi ducesa de Sussex au renunțat oficial la îndatoririle pe care le aveau în familia regală. Fiica lor s-a născut în iunie anul trecut, când se stabiliseră deja în Montecito.

Fetița a primit la naştere două nume importante, cu legături regale puternice. Primul, Lilibet, a fost inspirată de poreca folosită de regele George al V-lea pentru regina, când aceasta era copil, şi adoptată ulterior de soțul ei, Prințul Philip. Al doilea nume, Diana, provine de la mama ducelui de Sussex, regretata Prințesă de Wales.

Se crede că regina a avut, totuşi, şansa să o vadă pe Lilibet în timpul convorbirilor pe care Harry şi Meghan le-au avut cu suverana, iar în curând o va putea strange şi în brațe.

mamaplus