mamaplus

Cat costă să ai o familie cu 9 copii. Marina Cârnaț are răspunsul

-
//
16.10.2024

De multe ori este întrebată cum e și cât costă să crești mulți copii, iar acum Marina Cârnaț a spus lucrurilor pe nume. Influencerița , care crește 9 copii, nu a dat o sumă exactă, dar a povestit în ce investește lunar.

mamaplus

"Cât costă să ai o familie numeroasă cu 9 copii? 😇

 

Eu nu voi scrie o sumă, dar vreau să vă împărtășesc realitatea noastră acum, când am ajuns la un nivel financiar care ne oferă libertate și confort. Întotdeauna am vrut să arăt că a avea mai mult de doi copii și să trăiești bine nu este un lux rezervat doar celor extrem de bogați.

La noi, s-a schimbat mult în ultimii ani, de când am ales să ne dedicăm afacerii noastre și am reușit să transformăm nu doar viața noastră, dar și a sute de familii!

Locuința: Trăim într-o casă spațioasă, adaptată nevoilor noastre și ale celor 9 copii. Ne-am putut permite un spațiu care să le ofere fiecăruia zona lui de confort și intimitate (camera cu baie separată), dar și spații comune unde să petrecem timp împreună.

Educația: Copiii noștri merg la școli de stat, iar acum putem să îi susținem în activități extracurriculare mai diverse, care îi dezvoltă pe plan personal, offline și online”, spune bloggerița.

mamaplus