mamaplus

Carla’s Dreams, prima reacție după ce a fost acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă la un concert din România

-
//
21.05.2024

Scandal monstru după ce un internaut a urcat pe platforma TikTok o filmare cu solistul trupei Carla’s Dreams, clătinându-se pe picioare și având un comportament bizar, într-un concert susținut, recent, la Craiova. Ce a spus artistul din Republica Moldova după ce a fost acuzat că a urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise?! 

mamaplus

Cântărețul și liderul trupei Carla’s Dreams  a fost filmat, recent, cu prilejul unui concert susținut la Craiova în ipostaze dubioase, care au stârnit comentarii furibunde în mediul on-line din partea fanilor. 

 În timp ce interpreta piesa „Imperfect”, solistul din Republica Moldova și-a suflat nasul și părea că mai are puțin și cade din picioare pe scenă, tremurând din toate încheieturile. Spectatorii au presupus, după comportamentul ciudat al artistului, că acesta ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, scrie presa din România.

Videoclipul a devenit viral pe Tiktok, iar artistul a fost bombardat cu fel de fel de  comentarii, mai mult sau mai puțin malițioase. 

 „Carla’s Dreams spart de drogat la concert în Craiova”, a scris un internaut. 

Printre cei care au redistribuit videoclipul în mediul on-line s-a numărat chiar și expertul antidrog Cătălin Țone, care a întărit și el printr-un comentariu ipoteza inițială că artistul ar fi consumat substanțe interzise.

 „Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris el pe Facebook.

Carla’ Dreams: „Avem toți uneori perioade mai complicate”

Artistul a negat, însă, vehement că ar fi consumat substanțe interzise.

 „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla’s Dreams nu utilizează substanțe interzise, a transmis artistul la Realitatea Plus.