mamaplus

Care este orarul troleibuzului turistic din capitală și unde se află stația de pornire

-
//
20.08.2021

Locuitorii și oaspeții capitalei se pot bucura de o experiență inedita, călătorind cu troleibuzul turistic.  Datorită numărului tot mai mare de doritori, Primăriei capitalei a dispus lansarea mai multor curse disponibile în zilele de weekend.

Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică, troleibuzul turistic va circula conform următorului orar:

  • I-a cursă: ora 10:00 (excursie în limba română);
  • a II-a cursă: ora 12:00 (excursie în l. rusă);
  • a III-a cursă: ora 14:00 (excursie în l. engleză);
  • a  IV-a cursă: ora 16:00 (excursie în l. română);
  • a V-a cursă: ora 18:00 (excursie în l. rusă).

Potrivit primarului capitalei, Ion Ceban, troleibuzul turistic pornește de lângă Arcul de Triumf. Îmbarcarea este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copiii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte. Prețul unei călătorii cu troleibuzul turistic este de 30 lei.

Direcția generală economie, comerț și turism în comun cu Regia Transport Electric Chișinău vor monitoriza, în continuare, fluxul călătorilor cu troleibuzul turistic și vor interveni, la necesitate, cu modificări ale orarului de circulație pentru a îmbunătăți serviciul prestat cetățenilor. 

Amintim că troleibuzul turistic a început să circule în capitală la 1 august. Lansarea proiectului are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din oraș.

Vezi în imaginea de mai jos itinerarul troleibuzului turistic:

mamaplus