mamaplus

Cardi B și-a arătat fiica de 3 ani în câteva imagini noi și a adunat milioane de aprecieri

-
//
22.11.2021

Celebra rapperiță americană Cardi B a postat noi imagini cu fiica ei și a lui Offset, acum în vârstă de 3 ani. Micuța Kulture se face din ce în ce mai frumoasă, iar noul ei look i-a încântat pe fanii artistei. Cardi B a publicat câteva poze noi cu ea, adunând peste 4 milioane de aprecieri. Fanii au fost surprinși să vadă ce trăsături frumoase are Kulture și cât de multe seamănă cu mama ei. 

Cardi B a vrut să le arate urmăritorilor ei ce atitudine are fiica ei, Kulture, dar și cât de mult a crescut micuța. Outfit-ul acesteia a fost completat cu o coafură foarte la modă. Părul i-a fost impletit în două condițe, iar în lateral aceasta a avut o inimă făcută dintr-o suviță de păr, potrivit People

mamaplus

„Remarcabilă ca tatăl ei”, a scris Cardi B la postarea ei de pe Instagram cu Kulture. 

Kulture se bucură enorm de atenția pe care o primește din jurul ei, atât din viața de zi cu zi, de la părinții și apropiații ei, cât și din mediul online, acolo unde are deja 2,2 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Iubește să fie fotografiată, iar acest lucru s-a văzut și din imaginile postate de mama ei. 

Kulture are doar 3 ani, însă are o armată de fani pe Instagram. Contul ei, desigur, este adminisrat de mama ei, iar rapperul „I Like It” postează adesea poze cu ținutele și coafurile lui micuței sale. 

mamaplus

Cardi, care este ea însăși foarte activă pe rețelele de socializare, a dezvăluit recent că s-a îndepărtat puțin de lumina reflectoarelor pentru a avea grijă de Kulture și de fiul ei de două luni, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

„Știu că nu am interacționat prea mult cu voi. Copiii mei îmi ocupă tot timpul. Vă iubesc, băieți, vă voi ține la curent”, a scris Cardi pe Twitter săptămâna trecută. 

mamaplus