mamaplus

Cardi B a născut cel de-al doilea copil! Artista a adus pe lume un băiețel

-
//
07.09.2021

Celebra artistă Cardi B a făcut un anunț important! Este fericire mare în familia ei, după ce aceasta a născut cel de-al doilea copil. Milioane de fani au apreciat imaginea pe care Cardi B a postat-o pe Instagram.

Pe rețelele de socializare, cântăreața a postat prima imagine cu micuțul, în timp ce îl ține în brațe, lângă aceasta fiind și partenerul ei de viață, Offset. Potrivit postării, artista Cardi B a născut în data de 4 septembrie, iar postarea a strâns milioane de aprecieri din partea prietenilor virtuali.

mamaplus

Cardi B anunțase pe scenă că este gravidă pentru a doua oară

Cardi B a purtat pe scenă o salopetă neagră uimitoare, acoperită cu bijuterii de argint, iar zona abdomenului a lăsat-o la vedere fiind acoperită doar de un material transparent. Cardi B și-a confirmat ulterior sarcina postând pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu burtica de gravidă. În una dintre fotografii, cântăreața apare alături de soțul său și a transmis un mesaj ce i-a emoționat pe toți.

„Ne ascultăm unul pe altul, comunicăm, ne rugăm, iar Dumnezeu ne-a binecuvântat pe noi și familia noastră cu o altă minune.  Suntem pregătiți și atât de fericiți. Mulțumesc tuturor pentru toate mesajele și gândurile bune”, a scris Cardi B atunci.

Cardi B mai are o fetiță în vârsă de 3 ani.

mamaplus