mamaplus

Caracter de fier! O fetiță de doi ani a ucis un șarpe, drept răzbunare pentru că o mușcase de buză

-
//
16.08.2022

O fetiță de doi ani a ucis un șarpe, drept răzbunare pentru că o mușcase de buză. Supărată pentru că o atacase, în timp ce se juca în grădina casei din Bingol, Turcia, copila și-a înfipt fără frică dinții în reptilă.

Fetița în vârstă de 2 ani se juca în grădina din spate a casei familiei ei din satul Kantar, din Bingol, Turcia, când țipetele ei au fost auzite de vecini. Oamenii s-au repezit să o ajute pe copilă, descoperind că micuța avea un șarpe de 50 de centimetri prins în gură și un semn de mușcătură pe buza inferioară.

Potrivit Daily Mail, vecinii i-au acordat fetiței primul ajutor și au chemat ambulanța, care a transportat-o de urgență la Spitalul de copii din Bingol.

Vorbind despre incident, tatăl copilei, Mehmet Ercan, care era la lucru când fiica lui a fost mușcată de șarpe, a spus că Dumnezeu a fost cel care a protejat-o.

"Vecinii noștri mi-au spus că șarpele era în mâna copilului meu, ea se juca cu el și apoi a mușcat-o. Atunci ea a mușcat șarpele înapoi ca reacție", a spus bărbatul.

Ajunsă la spital, fetița a fost ținută sub observație timp de 24 de ore, apoi externată. Acum este bine și se recuperează.