mamaplus

Cântărețul britanic Ed Sheeran a devenit tătic: ”Suntem în al nouălea cer de fericire”

-
//
01.09.2020

Așa cum a prezis presa internațională ceva mai devreme, cântărețul Ed Sheeran și soția sa Cherry Seaborn au devenit părinți la sfârșitul verii trecute. Ed a decis să-și bucure fanii personal și a lansat cu acastă ocazie un mesaj deosebit în care anunță venirea pe lume a fetiței sale.

”Salut! Am o noutate personală pe care am vrut să o împărtășesc cu voi. Săptămâna trecută cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe fetița noastră frumoasă și sănătoasă - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem foarte îndrăgostiți de ea. Atât mama cât și micuța se simt bine și noi suntem în al nouălea cer de fericire. Sperăm să ne repectați intimitatea în această perioadă. Multă dragoste și ne vedem când e timpul să mă întorc.”, a scris Ed Sheeran pe contul său de Instagram.

Mii de fani din întreaga lume le transmit felicitări proaspeților părinți și cu siguranță că urmează o perioadă foarte interesantă în viața lor.

Ed și Cherry se cunosc de 11 ani, iar, după ce artistul devenea cunoscut în toată lumea, acesta se reîntâlnea cu aleasa lui în 2015. În ianuarie 2018, aceștia se logodeau, urmând apoi și căsătoria.