mamaplus

Cântăreața Ellie Goulding este însărcinată cu primul ei copil: „Sunt nerăbdătoare să devin mamă”

0
//
24.02.2021

Celebra artistă britanică Ellie Goulding, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, dealerul de artă Caspar Jopling (29 de ani), vor deveni părinți pentru prima oară. Artista a făcut anunțul în revista Vogue. Solista se află în ultimul trimestru de sarcină și a aflat că va deveni mămică în timpul unei vacanțe de la sfârșitul lunii august a anului trecut.

„A fost nebunesc pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu era în planul nostru o sarcină. Gândul că aș fi însărcinată nici nu părea real. Sarcina m-a făcut să mă simt umană. Mă bucur de ea. Soțul meu este de asemenea încântat”, a declarat Ellie pentru Vogue

Cu toate acestea, artista a admis că „se simte singură… din cauză că nu este o sarcină planificată pentru acest moment și pentru că este o călătorie mai mult solitară din pricina pandemiei de coronavirus”.

Ellie și-a dorit să-și țină sarcina privată, în culise făcând față mai multor provocări. 

„Asemenea stări de greață și oboseală nu am mai experimentat niciodată. Am impresia că este deja tabu să vorbești despre sarcină ca fiind o provocare. Nu e doar lapte și miere. Nu e doar strălucirea. Nu spun că fiecare secundă a fost dificilă. Dar n-a fost mereu ușor. Am un nou respect pentru femeile care au copii.”, mai spune cântăreața britanică.

În doar câteva luni, artista își va ține bebelușul în brațe. 

„Sunt nerăbdătoare să devin mamă, dar vreau în același timp să mă asigur că voi continua să muncesc. Abia aștept să merg din nou în turneu. Am petrecut mult timp în studio. Să devin mamă va fi o experiență cu totul nouă.”, spune Ellie Goulding.

Ellie și Caspar și-a oficializat relația pe 31 august 2019, în Catedrala York din Anglia, locaș de cult din orașul natal al artistei.

mamaplus