mamaplus

Călin Vieru a devenit tătic pentru a patra oară

-
//
14.10.2024

Călin Vieru a devenit tătic pentru a patra oară. Acum două luni, cea de-a doua soție, Gabriela, în vârstă de 26 de ani, a adus pe lume o fetiță pe nume Elisa. Micuța este cel de-al doilea copil al cuplului, care acum doi ani au devenit părinți de băiat. Este vorba de Marius, primul fecior ai celor doi. Anunțul a fost făcut chiar de către Călin Vieru, invitat alături de soție, la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8.

mamaplus

Sunt împreună de mai bine de șase ani, iar acum se bucură din plin de familie alături de cei doi copii.

E o experiență care mi-a demonstrat că Călin este cel mai potrivit bărbat pentru mine. Atâta susținere din partea lui. Datorită lui și băiețelului nostru, Marius, am decis să facem al doilea pas spre al doilea copil. Aici a fost decizia foarte rapidă”, ne-a mărturisit Gabriela.

În schimb, Călin ne-a spus că toate activitățile pe care obișnuia să le facă, au picat pe al doilea plan:

Te simți din nou viu și întreg, pe de altă parte trebuie să accepți că calendarul și agenda ta vor fi date peste cap. Sportul, cartea, filmul, teatrul, yoga sunt mutate pe planul doi și trei și depind deja de moftul copilului, în sensul bun.

Decizia de a deveni din nou părinți

 

Deși a trecut o perioadă scurtă de timp de când Gabriela l-a adus pe lume pe Marius, decizia de a naște încă un copil a venit datorită perioadei frumoase de creștere a micuțului, perioadă în care Gabriela a avut parte de tot sprijinul soțului.

Noi în relația noastră discutăm despre absolut tot. El m-a asigurat că va fi alături, pentru mine era important implicarea tatălui în creșterea copilului. Ce urmează e forte greu și atunci nu ai timp să te gândești, de aia, trebuie să te pregătești.

Cât de implicat era Călin Vieru în creșterea celor doi copii, din prima căsnicie?

Cu părerea de rău nu eram așa implicat. Eram altfel atunci, se vede că în spiritul vârstei. Atunci mi se părea că așa cum este și cum iese este normal și bine. Situația de astăzi este cu totul alta. De am avea mintea de astăzi la anii cei din tinerețe, atunci lucrurile ar sta altfel”, ne-a spus Călin.

Diferența de vârstă, un impediment?

O perioadă lungă de timp, cei doi nu și-au afișat public relația și au preferat să și-o construiască „pietricică cu pietricică”, departe de ochii lumii.  Ambii ne-au spus ferm și convins că vârsta nu a fost vreun impediment în relația lor. Ba mai mult, Gabriela ne-a menționat că învață zilnic ceva nou de la soțul ei și îi place să descopere lumea prin el:

Mie îmi plăcea să discut cu Călin și să descopăr lumea prin el. Puteam să mă dezvolt pe lângă el, cu gust, cu rafinament, intelectual. Eu asta am prins la el. Noi atât de treptat am luat fiecare pas și nu a fost grăbit, că nimeni nu a discutat despre diferența de vârstă. Inițial am fost doar noi, fără să ne afișăm, ca apoi să facem cunoștință cu toți.

În schimb, Călin a îndemnat oamenii să lase fricile de-o parte și să-și trăiască viața așa cum vor și cum le dictează inima.

Eu, având o gândire artistică și idealistă, din acest punct de vedere țin să vă mărturisesc, că dacă stai nu doar în lumea cărnii, dar și în lumea spiritului, a minții, a inimii și nu doar între lucrurile materiale, atunci vârsta nu o percepi ca o barieră. Foarte mulți oameni sunt guvernați de frici, aceste lucruri ne împiedică pe majoritatea din noi să ne trăim viața așa cum vrem noi. Noi zilnic lucrăm la excluderea acestor frici și temeri din viața noastră. Am reușit practic pe jumătate.

Călin Vieru, fiul poetului Grigore Vieru, are 59 de ani. Acesta a divorțat de prima sa soție în 2010. Din prima căsnicie are doi copii, Denisa și Nicu. Călin Vieru este medic de profesie, politician, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova în 2014. În prezent, acesta deține mai multe afaceri în domeniul HoReCa din Chișinău. 

sursa: tv8.md