mamaplus

Cadavrul unui copil de 7 ani și mama acestuia în stare inconștientă - găsiți în propria lor casă

-
//
10.09.2022

Un copil de 7 ani a fost găsit fără suflare într-o locuință din Nisporeni, iar mama sa a fost depistată în stare de inconștiență și cu venele tăiate.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Cristina Vicol, relatează că tatăl copilului a dat alarma în seara de vineri, 9 septembrie, despre faptul că fosta sa soție nu răspunde la telefon și a mers împreună cu poliția să vadă ce s-a întâmplat.

„Oamenii legii au intervenit promt și ajungând la fața locului, la domiciliul femeii, au depistat cadavrul unui minor în vârstă de 7 ani cu semne vizibile de asfixiere, iar pe mama acestuia în vârstă de 45 ani cu venele tăiate fiind în stare de inconștiență”, relatează Cristina Vicol.

Ofițera de presă a IP Nisporeni a precizat că femeia a fost transportată de urgență la spitalul raional, în secția reanimare.

Cazul este investigat de polițiștii din Nisporeni.

UPDATE 11/09/2022: Potrivit rudelor, femeia în vârsta de 45 de ani, se afla in depresie. Oamenii legii au deschis un dosar pentru omor, iar acum, mama băiatului ar putea sta 20 de ani după gratii. Detalii AICI