mamaplus

Britney Spears sărbătoreşte victoria împotriva tatălui său pozând complet goală

-
//
01.10.2021

Artista de 39 de ani a marcat victoria legală împotriva tatălui său cu o serie de poze nud. După ani de restricțoi sub tutela tatălui, care îi controla finanțele şi întreaga viață, Britney şi-a recâştigat libertatea mult visată. Şi a sărbătorit asta cu mai multe fotografii în care apare complet goală.

Vedeta se află într-o vacanță exotică alături de iubitul ei, Sam Asghari, iar locul a inspirat-o pentru aceste imagini. Până acum, Britney a mai postat imagini provocatoare, dar niciodată nu a renunțat complet la haine. 

Bucuria după decizia judecătoarei din Los Angeles care a suspendat autoritatea tatălui ei asupra banilor săi şi-a spus cuvântul. Victoria a survenit în urma unei lupte aprige, tatăl opunându-se din răsputeri să piardă controlul pe care l-a avut vreme de 13 ani.

Judecătoarea Brenda Penny a hotărât însă că acest aranjament nu mai este în interesul lui Britney Spears - cu atât mai mult cu cât era un control şocant de extins: dincolo de partea financiară, Brit fusese obligată să poarte şi sterilet, pentru a nu mai putea avea copii.

Artista şi-a expus suferința în cadrul procesului, pledând pentru libertatea de a se putea căsători cu Sam Asghari, căruia vrea să-i dăruiască un copil.