mamaplus

Brad Pitt și Jennifer Aniston își ascund relația, deși gesturile și ochii spun altceva

-
//
20.01.2020

Cei doi actori celebri au fost aseară prezenți la decernarea SAG Awards 2020. Brad și Jennifer au fost extrem de apropiați în culise, în timp ce se felicitau pentru premiile pe care le-au câștigat. Cu toate că ei au negat de mai multe ori faptul că sunt mai mult decât buni prieteni, zâmbetul pe care Brad îl avea ne face să ne gândim dacă nu cumva ar exista o șansă de împăcare între cei doi.

mamaplus

O altă fotografie care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi a fost cea când Brad Pitt i-a prins mâna lui Jennifer. Și cu toate că nu suntem experți în limbajul corpului, trebuie să recunoaștem că aceste imagini ne dau speranțe că ei ar putea forma din nou un cuplu.

mamaplus

În plus, un alt moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Brad Pitt a urmărit din culise discursul pe care Jennifer Aniston l-a avut pe scenă.

mamaplus

Cu toate acestea, Brad Pitt a avut un discurs neașteptat atunci când a urcat pe scenă pentru a primi trofeul. Mai exact, pe lângă mulțumirile către echipa sa, el a vorbit și despre profilul de Tinder. „Voi adăuga asta la profilul meu de Tinder. Mulțumesc frații și surorile mele. Acest lucru înseamnă mai mult decât vă puteți imagina. Aș vrea să știți că urmăresc totul. Mă uit la voi toți și munca a fost incredibilă, așa că vă mulțumesc.

Nu este pentru prima dată când Brad Pitt și Jennifer Aniston reușesc să atragă atenția. După decernarea Globurilor de Aur de anul acesta, ei au fost prezenți la petrecerea organizată după eveniment de către Netflix.