mamaplus

Brad Pitt a impresionat-o pe Angelina Jolie! Ce a făcut actorul de ziua de naștere a gemenilor săi

-
//
14.07.2022

Knox și Vivienne, gemenii lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie, au împlinit ieri 14 ani. Cu această ocazie, actorul în vârstă de 58 de ani a zburat la Roma, acolo unde cei doi adolescenți se află alături de mama lor. Potrivit unei surse apropiate, Jolie a fost încântată de decizia lui Pitt de a veni în Europa și de a sărbători așa cum se cuvine ziua de naștere a gemenilor.

„Angelina are un program încărcat la filmări, așa că este ușurată că Brad a putut veni la Roma pentru a vedea copiii și a fi acolo pentru ziua de naștere a lui Knox și a lui Vivienne. Înseamnă mult pentru ea că a făcut această călătorie”, a declarat sursa pentru HollywoodLife.

mamaplus

„Întotdeauna se dă peste cap pentru a se asigura că copiii petrec timp cu tatăl lor, mai ales la ocazii speciale, cum ar fi zilele de naștere și sărbătorile. Faptul că Brad a făcut un pas înainte și a călătorit (la Roma) i-a luat o greutate uriașă de pe umeri. Efortul lui nu a trecut neobservat.”, a mai adăugat sursa.

mamaplus

Cu toate astea, relația dintre cei doi nu merge grozav, Brad Pitt acuzând-o pe Angelina Jolie că ar fi distrus în mod intenționat reputația unei afaceri pe care au deținut-o împreună.