mamaplus

Brad Pitt, din nou îndrăgostit? Cine este cântăreața celebră cu care se zvonește că ar avea o relație

-
//
28.01.2022

Brad Pitt (58 ani) și cântăreața suedeză Lykke Li (35 ani) ar forma un cuplu încă de la jumătatea anului trecut. Cântăreața Lykke Li, cunoscută în lumea întreaga pentru melodia I Follow Rivers, locuiește la doar câteva minute de casa actorului, lucru care le-a permis celor doi să nu atragă atenția paparazzilor.

„Brad și Lykke au putut să își țină relația secretă atât de ușor pentru că sunt vecini”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Momentan, Brad Pitt încă se judecă cu Angelina Jolie pentru custodia celor 5 copii minori pe care îi au împreună. Recent, actrița l-a acuzat pe fostul său soț că s-a folosit de celebritatea sa pentru a obține un tratament preferențial în procesul de custodie.

Se pare că avocații lui Brad Pitt au depus în luna septembrie a anului trecut o cerere ce avea ca scop revocarea unei decizii luate de către judecător. Așa cum era de așteptat, echipa lui Jolie a răspuns, afirmând că Brad ar încerca să se folosească de notorietatea sa pentru a influența decizia Curții Supreme de Justiție.

„Acest tip de manevră, un efort de ultimă oră a unei persoane celebre implicate în proces și care caută un tratament special, nu este în concordanță cu resursele limitate ale Curții. Nu este nimic de văzut sau de revizuit. Nu există nicio problemă care să îndeplinească standardele riguroase ale Curții sau care să fie demnă de revizuire”, se arată în documentele obținute de Page Six.

Recent, judecătorul John Ouderkirk a fost descalificat din dosarul de custodie, anulându-se astfel o hotărâre anterioară care îi acorda lui Pitt, mai mult timp cu cei cinci copii minori pe care îi are cu Angelina Jolie.

O sursă apropiată fostului cuplu a declarat atunci pentru Us Weekly că Angelina este „extrem de dezamăgită” de decizia judecătorului și că nu îl va ierta pe Brad pentru modul în care relația lor s-a degradat. „Nu îl va ierta niciodată. Ea susține că această luptă nu s-a încheiat și încă crede că dreptatea va triumfa”.