mamaplus

Brad Pitt dezvăluie de ce a fost alcoolic în timpul căsniciei cu Angelina Jolie: „Eram un băutor profesionist”

-
//
05.12.2019

Brad Pitt a dezvăluit, la trei ani de la divorțul de Angelina Jolie, motivul pentru care a fost alcoolic în timpul căsniciei cu ea. Actorul de 55 de ani a reușit să scape de viciul băuturii abia după despărțirea de Angelina, când a petrecut un an şi jumătate la Alcoolicii Anonimi.

Brad Pitt a dezvăluit recent că fuga de realitate l-a împins în patima băuturii. Actorul a recunoscut că, mulți ani la rând, bea alcool și fuma marijuana în fiecare zi. După căsătoria cu Angelina Jolie și apariția copiilor, a renunțat la droguri, dar nu și la băutură.

„Îmi plăcea vinul şi, cu toată sinceritatea, puteam să bag un rus sub masă bând împreună votcă. Eram un băutor profesionist”, declara Brad Pitt.

În 2017, într-un interviu pentru revista „GQ Style”, actorul a spus că alcoolul și drogurile l-au „separat emoțional de oamenii pe care îi iubea. Tot atunci, Brad Pitt spunea că merge la psiholog şi că despărțirea de actrița Angelina Jolie (44 de ani), după 12 ani, a reprezentat pentru el „un uriaş generator de schimbare.

Brat Pitt şi Angelina Jolie au şase copii: Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shilo (13 ani), Knox şi Vivienne (11 ani).