mamaplus

Bodo de la Proconsul a făcut infarct. În ce stare se află acum artistul

0
//
05.06.2020

Bodo de la Proconsul a fost operat de urgență, după ce a suferit un infarct. Deși a trecut printr-un adevrat coșmar, cântărețul din România a dezvăluit câteva detalii despre experiența prin care a trecut acum trei săptămâni.

Preț de câteva zile, Bodo de la Proconsul s-a simțit foarte rău, însă a crezut că este vorba doar de un reflux gastric. După ce a văzut că starea de sănătate nu se îmbunătățea, artistul a mers la spital și a fost operat de urgență, pentru că suferise un infarct.

Pe 4 iunie, Bodo s-a prezentat din nou la spital ca să îi fie montat al patrulea stent, însă medicii au ajuns la concluzia că nu mai este nevoie de nicio altă intervenție, dat fiind că starea lui s-a îmbunătățit semnificativ.

„M-am simțit rău acum vreo trei săpătămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a spus Bodo la o emisiune.

Bogdan Marin, pe numele sau real, este căsătorit cu Loredana Preda, femeia cu care și-a refăcut viața amoroasă dupa divorțul de Ioana Băsescu. Artistul are trei copii: Daniel, de 7 ani și Filip, de 8 ani, din cea de-a doua căsătorie, iar cu Ioana Băsescu are un fiu stabilit în America.