mamaplus

Blake Lively, cu burtica de gravidă la vedere? Câteva imagini noi cu ea fac furori pe internet

-
//
12.11.2021

Celebrii actori Blake Lively și Ryan Reynolds, care formează un cuplu de excepție, au fost surprinși de curând de paparazzii împreună și au trezit curiozitatea celor care i-au văzut. Blake a purtat o ținută care i-a scos în evidență burtica, iar fanii au crezut că e însărcinată.

Blake Lively și Ryan Reynolds au fost surprinși de paparazzi ținându-de de mână, la o plimbare prin New York. Blondina, mama a trei fetițe, a purtat o fustă gri scurtă și plisată, un palton gri asortat și o bluză neagră. Actrița a radiat de frumusețe ca întotdeauna, dar paparazzii nu au putut să nu observe un secret la ținuta ei.

mamaplus

Blake pare că are burtică, iar fanii au speculat faptul că ar putea fi însărcinată în secret pentru a patra oară. Fusta strâmtă în talie i-a scos în evidență formele, inclusiv burtica rotundă. Nici Blake, dar nici soțul ei nu au confirmat speculațiile.

mamaplus

Frumoasa actriță este o mamă de excepție și a demonstrat asta de nenumărate ori atunci când a fost surprinsă singură cu cele trei fetițe ale ei. Blondina e meru e zâmbitoare și plină de viață, semn că poate face față provocării de a avea grijă de 3 copii.

mamaplus