mamaplus

Bianca Drăgușanu își dorește al doilea copil: ”Uitasem cum e să ai un bebeluș mic în brațe„

-
//
06.04.2022

Una dintre cele mai controversate persoane publice din România, Bianca Drăgușanu, este mereu în vizorul presei, dar și al fanilor de pe rețelele sociale. Recent, Bianca a făcut o declarație care i-a înduioșat pe urmăritorii săi de pe Instagram. Vedeta în vârstă de 40 de ani a mărturisit că își mai dorește un copil în viitorul apropiat.

Ea a recunoscut că se gândește serios să devină din nou mamă, în timp ce ținea în brațe un bebeluș simpatic.

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, în timp ce se filma cu bebelușul unei prietene.

Menționăm că Bianca Drăgușanu are o fetiță în vârstă de 5 ani din fosta căsnicie cu Victor Slav. Ea a mărturisit într-un interviu că între timp a început să o pregătească pe Sofia pentru viață, în așa fel încât să coștientizeze că lucrurile nu se obțin niciodată ușor.

“Ea vrea să se facă regină. De ceva vreme doar asta îmi spune, că ea vrea să fie regină, că nu vrea să facă nimic, să fie ca mine. I-am zis cum i se pare ei că eu nu fac nimic. I-am explicat că mă duc la rochii, o iau și o duc la gradiniță, la dansuri, la engleză, la o grămadă de lucruri pentru care plătesc o grămadă de bani, iar banii nu vin așa din cer. Ea credea că eu sunt regină și vin așa banii la mine. Așa că acum suntem la chestia asta că trebuie să-i explic că viața nu este atât de colorată. Chit că are cinci ani, trebuie să știe că trebuie să fie responsabilă și asumată”, a povestit Bianca Drăgușanu.