mamaplus

Beneficiază acum de 15% reducere la toată gama de produse igienice TENA

-
//
14.07.2020

Care este primul lucru pe care trebuie să îl faceți dacă o persoană dragă în vârstă își pierde controlul asupra vezicii urinare și/sau intestinelor? Încercați să nu intrați în panică. La început poate fi dificil și jenant pentru ambele părți. Dar stați liniștiți: incontinența este o situație des întâlnită și există modalități prin care îl/o puteți ajuta să o gestioneze.
 
Dacă ați fost alături de o persoană dragă care a îmbătrânit, probabil că ați observat modificările fizice prin care a trecut. Este posibil să nu mai fie în formă sau la fel de îngrijită ca înainte. Probabil că nu mai are vederea și auzul atât de bune. Este normal. Și este posibil să aibă probleme similare și cu sistemul urinar. Odată cu înaintarea în vârstă, acesta este mai puțin eficient ca în tinerețe. Astfel că persoana pierde controlul, parțial sau în totalitate, asupra vezicii urinare și intestinelor. Este vorba despre o afecțiune comună, denumită incontinență. 
 
Incontinența poate fi jenantă și frustrantă pentru orice persoană. Mersul la toaletă, o activitate privată pe care în trecut o considerau de la sine înțeleasă, scapă dintr-odată de sub control.  
 
Puteți ajuta dând dovadă de înțelegere, încercând să nu vă jenați și să nu îi judecați starea. Aflați mai multe despre incontinență și lucrurile practice pe care le puteți face pentru persoana dragă. Îngrijiți-o cu dragoste, iar acest lucru vă poate apropia. 

Oricare ar fi situația sau experiența dumneavoastră, TENA vă susține!

mamaplus

TENA Pants este un scutec tip chiloți de unică folosință, recomandat pentru o incontinență de la moderată până la gravă. Poate fi purtat ca o lenjerie obișnuită, este foarte eficiente și ușor de folosit. Este soluția ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Acest produs este recomandat persoanelor active, pentru a-și continua în mod normal modul de viață.

mamaplus

TENA Pants vă ajută să aveți grijă mai bine de oamenii dragi, datorită designului inteligent şi inovator. Este realizat din materiale super absorbante, concentrate acolo unde este nevoie. TENA Pants este un produs mai subțire care asigură o protecție la fel de mare, dar cu un confort sporit. Uşor de pus şi de scos, vă lasă suficient timp liber în care să vă bucurați de momentele prețioase petrecute împreună.

  • TENA Pants se potriveşte delicat pe conturul corpului, asigurând o fixare permanentă pentru protecție sporită. TENA Pants se fixează foarte bine pe corp, oferind persoanei dragi un plus de confort şi siguranță.
     
  • Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac, oferind o senzație de prospețime şi încredere.
     
  • Nu este nevoie să desfaceți chilotul TENA Pants pentru a afla dacă acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeală prevăzut la exteriorul produsului, de culoare galbenă inițial, devine albastru atunci când este necesară înlocuirea.
     
  • TENA Pants este prevăzut cu bariere performante împotriva scurgerilor nedorite, care asigură protecție sporită, indiferent dacă persoana stă în picioare, în şezut sau întinsă.

Toată gama de produse igienice TENA se găsește în rețeaua „Farmacia Familiei” și „Orient”.

Doar în luna iulie poți beneficia de 15% reducere la TENA Pants scutece-chiloți (mărimi disponibile: S, M, L, XL).