mamaplus

Bebeluș găsit în viață după ce fusese aruncat la gunoi

-
//
03.03.2023

O mamă din Indonezia și-a abandonat copilul, imediat după naștere. Plânsetele fetiței au atras atenția unui localnic și au fost cele care, în cele din urmă, i-au salvat viața. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

mamaplus

Mama nu doar că și-a abandonat copila, la scurt timp după ce i-a dat naștere. Modul în care aceasta a fost găsită este de-a dreptul terifiant.

Copila a fost descoperită de o femeie care se întorcea, marți dimineața, de la câmpurile de orez din din Kubu Raya, scrie DailyMail. Plânsetele nou-născutei au fost cele care i-au atras imediat atenția și s-a grăbit să le dea de urmă. Când a observat că un bebeluș a fost abandonat într-un sac de gunoi, martora a chemat autoritățile.

Sosiți la fața locului, oamenii legii au inspectat sacul în care se afla fetița, încă acoperită de sânge și bucăți de placentă. Polițiștii bănuiesc că ea avea mai puțin de 12 ore de viață, în momentul în care a fost găsită.

Micuța, a cărei supraviețuire este un adevărat miracol, a fost transportată la Maternitatea Nabasa pentru tratament și monitorizare. Ulterior, ea va fi dată în plasament. Între timp, polițiștii au deschis o anchetă și sunt pe urmele mamei fugare.