mamaplus

Bebeluş, abandonat într-o cutie de pantofi. Ce gest emoționant au făcut părinții adoptivi

-
//
09.02.2024

În Kentucky, legea privind creșterea copiilor permite oricărei persoane care nu poate îngriji un copil, să-l predea în mod anonim și legal într-un loc sigur și desemnat, fără a pune întrebări.

mamaplus

Așa s-a întâmplat și cu un băiețel care a fost adus într-o cutie de pantofi la o stație de pompieri în luna mai a anului 2022, conform Yahoo.

Nu existau prea multe detalii despre el, dar mama sa biologică a lăsat un bilet scris de mână în cutie în care explica faptul că nu putea avea grijă de el în mod corespunzător.

„În josul scrisorii, ea a scris „Te iubesc”, a declarat Brittany Tyler, părintele adoptiv care în cele din urmă are grijă de băiețel, scrie ProTV.ro.

Brittany și soțul ei l-au numit Samuel. După ce l-au adoptat pe data de 18 decembrie 2023. El s-a alăturat altor doi copii, tot adoptați de ei, Judah, în vârstă de 8 ani, și Calvin, în vârstă de 5 ani.

Soții Tylers au primit un telefon despre adopția lui Samuel la doar câteva zile după ce acesta a fost găsit la stația de pompieri. La acea vreme, cântărea puțin peste un kilogram. Au fost aleși pentru că ei au grijă și adoptă frecvent bebeluși din medii defavorizate.

„Îmi amintesc că l-am ținut în brațe și am știut din prima clipă că acesta este băiatul meu și că trebuie să facă parte din familia noastră”, a declarat Chris, soțul lui Brittany, pentru Today.com.

Judah și Calvin spun că cei trei băieți se înțeleg foarte bine și au o viață fericită.

„Toată lumea trăiește pentru îmbrățișările lui Samuel. Este un copil atât de drăgălaș”, a spus Brittany.

Adopția de copii din centrele de plasament a fost un vis devenit realitate pentru Brittany, care se luptă cu infertilitatea.

„Tot ce mi-am dorit vreodată a fost să fiu mamă. Acum ne dorim să adoptăm o fetiță”, a mai precizat femeia.

De asemenea, ea a precizat că familia a ales numele lui Samuel dintr-un motiv special. În Biblie, Hannah, este o femeie care se roagă să aibă un copil, pentru că are probleme cu infertilitate.

Dumnezeu a ascultat-o și i l-a trimis pe Samuel, iar al doilea prenume al copilului este Ryan, la fel cum îl chema pe fratele lui Brittany, care s-a stins din viață.

Cuplul a păstrat bilețelul de la mama biologică a lui Samuel pentru ca el să-l citească atunci când va fi mai mare, iar pătura în care a fost găsit a fost transformată într-o amintire specială.

„Am transformat-o într-un ursuleț de pluș, pentru ca el să aibă mereu o bucățică din ea", a spus Brittany.