mamaplus

Beată la volan și cu telefonul în mână, o mamă și-a ucis fiul de numai 3 ani

0
//
14.11.2020

Alcoolul şi neglijenţa unei mame de 26 de ani au fost plătite scump cu pierderea fiului său de doar trei anişori. Urcată beată la volan, atentă mai mult la telefon decât la drum, femeia şi-a condus fiul spre moarte. Misty Mattinas, de origine din statul american Minnesota, era beată la volan după ce băuse whiskey şi se uita la telefon în momentul în care a pierdut controlul volanului. Fiul ei în vârstă de trei ani nu a supravieţuit.

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, maşina a fost atât de avariată încât s-a rupt în două. Femeia în vârstă de 26 de ani a fost acuzată de omucidere după ce s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului şi a provocat moartea fiului ei Denny şi rănirea fetiţei sale de cinci ani.

Ea le-a spus poliţiştilor că plecase din casa mamei ei şi se îndrepta spre un prieten. A pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a ieşit de pe drum. Combinase whiskey cu un ceai cu gheaţă şi alcool, iar acasă la mama ei băuse nişte sirop de tuse. A recunoscut poliţiştilor că îşi folosea telefonul în timp ce conducea, motiv pentru care nu era atentă la drum.

„Bea în mod regulat în timp ce conduce şi lasă sticlele goale sub scaun” a declarat un cunoscut.

După tragedie, sora lui Misty a povestit despre cum se simte atât mama, cât şi fetiţa ei, rănită şi ea în urma accidentului:

„A zâmbit noaptea trecută. Era tristă pentru Denny, aşa cum era de aşteptat. Nu mai rămân cuvinte de spus. Pe măsură ce lacrimile noastre cad, încercăm să o păstrăm pe sora noastră Misty în gândurile şi rugăciunile noatre... dragostea noastră este nesfârşită”