mamaplus

Bat clopote de nuntă! Ionela Covali este astăzi mireasă

-
//
12.09.2019

Interpreta Ionela Covali este nespus de fericită că a venit în sfârșit ziua cea mare, iar astăzi își așteaptă cu drag cei 150 de invitați la propria nuntă.

mamaplus

Artista și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu primele poze pe care a reușit să le facă înaintea petrecerii, iar între timp mama ei ne-a dat câteva detalii despre imaginea miresei.

”Să știți că m-am făcut de curând specialist hand made, pentru că am creat coronița miresei cu mâinile proprii și sunt foarte mândră de faptul că îi stă bine cu ea. Ambele rochii ale miresei (n.r. cea de la cununia civilă și cea de astăzi) au fost confecționate la comandă și create de designeri spanioli, care au venit în Moldova special pentru asta. Sunt foarte emoționată și abia aștept să-mi îmbrățișez copiii”, a declarat pentru MamaPlus mama artistei, Mirela Covali.

mamaplus

Nunta va avea loc la câțiva kilometri de Chișinău, fiind decorată în culori verde smarald. Tinerii însurăței au optat pentru o petrecere în stil modern, iar invitații speciali ai serii sunt formația Tharmis și interpretul din Spania Lexter.

mamaplus

Reamintim că Ionela Covali și alesul inimii sale s-au căsătorit civil pe 22 iunie, iar cununia religioasă a avut loc pe 14 iulie. Începând cu toamna acestui an, Ionela mai este și studentă în anul I la ASEM, facultatea business și administrare.

Sursa: mamaplus.md