mamaplus

Basarabeanca Anna Lesko, criticată de fani pentru modul în care și-a felicitat fiul cu ocazia aniversării. Imagini deocheate

-
//
04.04.2024

Moldoveanca Anna Lesko și-a felicitat fiul cu ocazia aniversării a 10 ani. Într-o postare pe instagram, însoțită de mai multe poze, vedeta i-a urat lui Adam „La mulți ani”, însă reacția fanilor a fost una neașteptată, scrie unimedia.info.

mamaplus

„Adam, suflet minunat și fericirea noastră, astăzi ai împlinit 10 ani sănătoși! Te iubim cum nu am știut vreodată că o putem face. Te dezvolți frumos, armonios și cu multă încredere în tine!

Îți mulțumesc, pentru toate lecțiile pe care mi le aduci în viață zilnic, pentru „metamorfoza” mea pe care ai „inițiat-o” acum 10 ani. Mă faci fericită și mândră de tine! TE IUBESC, ADAM”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

Mai muți internauți au venit cu comentarii critice la postare, considerând ținuta vedetei nepotrivită pentru o asemenea ocazie.

„Cred ca pozele astea sunt pentru tine, nu pentru fiul tău. Ai vrut să apari tu în prim plan. Prea dezgolite. Ți se vede sânul. Cum percep colegii fiului tău aceste poze? Ok, ești frumoasă, dar poți să fi frumoasă și cu haine normale. De prost gust…părerea mea.”

„Cam dezbrăcată în fața lui fiului….putină decență, măcar când ești cu el…”

„Cred totuși că puteai avea o ținuta un pic mai normală, dat fiind că e o sesiune foto dedicată fiului cu ocazia zilei de naștere .. nu ești nici în videoclip nici la tv”.

„Băiat frumos, educat clar, mama frumoasă și ea deșteaptă, însă prea dezbrăcată aici și uneori”.

Băiat frumos! Mama frumoasă, dar cam dezbrăcată! Numai bine!”, au scris internauții.