Barack și Michelle Obama, în pragul unui divorț?

Barack și Michelle Obama, în pragul unui divorț?

-
//
01.12.2014

Infidelităţile de la Casa Albă fac înconjorul lumii. Potrivit tabloidelor americane, Barack Obama şi soţia sa Michell ar fi în prag de divorţ. Prima doamnă şi-a prins de mai multe ori soţul în timp ce i se scurgeau ochii după vedete precum Beyonce şi Gwyneth Paltrow. Şi pentru că nu s-ar fi mulţumit numai cu atât, Michelle a decis să se răzbune şi să îl înşele pe cel mai puternic om al planetei cu propria sa gardă de corp, scrie b1.ro.

Barack și Michelle Obama, în pragul unui divorț?

Actriţa cu numele predestinat, Kerry Washington, s-ar afla pe lista scurtă a preşedintelui american Barack Obama la categoria slăbiciuni personale. Tot aici, ocupă locuri de cinste şi Gwyneth Paltrow, Alexandra Daddario sau Beyonce.

Însă şeful statului nu se mulţumeşte numai cu actriţe, Obama a reuşit să-şi înfurie soţia chiar la înmormântarea lui Nelson Mandela când a flirtat fără jenă cu Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei.

În aceste condiţii, Michelle Obama a luat decizia de a se răzbuna pe soţul său infidel.

,,Am auzit că Michelle s-ar fi combinat cu un agent al Serviciului Secret. S-a consumat foarte mult din cauza lui Barack, căruia îi place să fie un cuceritor. A suferit umilinţă după umilinţă din cauza escapadelor lui. A încercat să ascundă realitatea şi faptul că mariajul lor este o ruşine", a afirmat un politician de la Washington.

Barack și Michelle Obama, în pragul unui divorț?

Potrivit jurnaliştilor americani, cuplul de la Casa Albă urmează să divorţeze.

Sursa