mamaplus

Banii adunați pentru tânărul mort în Bali au fost împărțiți altor cazuri urgente

-
//
12.03.2024

Suma de bani colectată în timp-record pentru salvarea vieții tânărului Marseli Mizerniuc va contribui la ajutarea altor persoane în nevoie. 

mamaplus

Cofondatoarea platformei Caritate.md, Svetlana Sainsus a venit cu o postare în acest sens în care a remarcat că de comun acord cu părinții lui Marseli s-a decis repartizarea sumei de bani rămase către alte cazuri urgente, transmite Știri.md.

„"Treaba mea e sa mă asigur că oamenii zâmbesc"..Cu siguranță oamenii iși vor aminti de tine cu zâmbet Marseli dar și multe lacrimi ai lăsat... Dragii mei, am așteptat ca Marseli să fie adus acasă, apropiații să-și ia rămas bun și venim cu noutăți ce ține de donații. Deci avem suma totală de 86.088,48 euro folosită pentru Marseli, tot ce ține de tratament, incinerare, masa de pomenire, bilete avia părinți, organizare înmormântare. Totul absolut a fost achitat din donațiile făcute pentru el și o parte din bani vor merge pentru tratamentul iubitei lui Marseli - Laura, căreia îi dorim multă sănătate și putere.

Suma 127,409 de euro a fost repartizată la următoarele cazuri, de comun acord am decis împreună cu părinții lui Marseli: 

1. 1.565 euro Cebanu Artiom

2. 5.000 euro Banda Xenia

3. 25.000 euro Zamaneagra Paul

4. 722 euro Danu Cristina

5. 25.000 euro Murug Valerii

6. 20.000 euro Nogai Ana

7. 20.000 euro Cusnir Aurelia

8. 13.828  euro Plamadeala Marin 

9. 16.295 euro Erhan Svetlana

Iată părinții acestor copii și aceste cazuri cu siguranță Marseli i-ai făcut să zâmbească. Cineva își va recăpăta vederea, cineva va începe a merge, cineva își va salva viața. 9 destine schimbate, 9 familii care azi au lacrimi de fericire. Marseli a plecat, dar în urma sa a salvat 9 vieți, în inima și sufletul cărora la fel vei rămâne veșnic o amintire ca un înger salvator.

Cazul lui Marseli îmi va rămane în memorie ca o lecție de bunătate... Cum a unit el oamenii nu i-a unit nimeni până acum. Cazul lui Marseli dovedește că prietenie adevărată există. Soare ai fost soare vei rămâne om drag, odihnește-te în pace. Multă multă putere celor apropiați... Să il povestiți frumos. Este un luptător și un erou”, a scris Svetlana Sainsus.