mamaplus

Băiatul din Soroca, dispărut acum două zile, a fost găsit viu și nevătămat

-
//
09.02.2022

ACTUALIZARE: 
Băiatul de 13 ani a fost găsit viu și nevătămat, de către angajații Inspectoratului de Poliție Soroca într-un parc din adiacentul Cetății Soroca. Minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele, precum și motivul care l-a făcut pe minor să plece de acasă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Un băiat de 13 ani, din satul Rublenița, raionul Soroca este căutat de polițiști după ce a fost dat dispărut. Poliția din Soroca solicită ajutorul cetățenilor pentru depistarea locului aflării minorului, care la 7 februarie, în jurul orei 08:00, a plecat la școală și până în prezent nu s-a întors acasă.

Minorul este în căutare de luni. Acesta comunică cu colegii săi pe rețelele de socializare, zice că se află în orașul Soroca, însă nu vrea să revină acasă. Rugăm respectuos societatea civilă să se implice activ și să ajute poliția la stabilirea locului aflării băiatului.

Semnalmente: înălțimea 140 cm, ochii căprui, păr blond. În momentul dispariției, minorul era îmbrăcat într-o scurtă neagră, căciulă de culoare albastră, încălțăminte de culoare neagră. Cei care dețin informații despre locul aflării acestuia sunt rugați să sune la numerele de telefon: 112, 069942555 sau 069668819.