mamaplus

Băiat sau fată? Cât costă să organizezi un gender party

-
//
18.05.2023

Nu este cel mai dificil lucru de a afla sexul unui bebeluș nenăscut, însă tot mai mulți părinți doresc să împărtășească acest moment emoționant cu cei dragi. Prin urmare, gender party câștigă rapid avânt în întreaga lume. Orașul Bălți nu este o excepție, unde deserturile, baloanele și fumul colorat rămân a fi cele mai populare moduri.

mamaplus

Paulina, 20 de ani, și Petru Ghidic, 26 de ani, își așteaptă primul lor copil. Viitorii părinți au ales pentru petrecerea lor un stingător cu pulbere, transmite nordnews.md.

Viitoarea mamă a presimțit momentul că vor avea o fetiță.

„Sunt însărcinată în a șasea lună și, după cum ați văzut cu toții, vom avea o fată. Am fost demult la ecografie, dar am decis să aducem toată familia împreună și să le spunem vestea într-un mod mai original și mai frumos. Suntem foarte fericiți și ne este greu să descriem emoțiile”, a spus viitoarea mamă.

„Inima mea a început să bată de două ori mai repede. Au fost emoții de nedescris. Așteptăm cu nerăbdare prințesa lui tati”, a adăugat viitorul tată.

Rudele și prietenii lor s-au alăturat să împărtășească emoțiile tinerilor părinți.

"Sunt foarte fericit. Am crescut trei băieți în familia mea și aștept cu nerăbdare venirea pe lume a nepoatei mele”, a spus bunica Elena Ghidic.

Pentru a păstra intriga până la petrecere, viitoarea mamă trebuie să-i ceară medicului să nu-i spună rezultatele ecografiei, ci să noteze sexul copilului pe o bucată de hârtie și să-l ascundă într-un plic. Apoi rămâne de ales maeștrii care vă vor pregăti tot de ce este nevoie pentru petrecere.

„Acum vom face o minge. De obicei vine fără inscripție, standard, pentru că de obicei viitorii părinți vor o inscripție colorată. Punem acolo 5 baloane mici, le umflam cu aer, confetti - albastru sau roz și pene ”, a spus  aero designerul, Diana Vremea.

Cea mai mare companie de aero design din Bălți oferă mai multe opțiuni pentru petreceri de gender party deodată - de la petarde de 80 de lei până la stingătoare de 2.000 de lei. În plus, evenimentul poate fi decorat cu o zonă foto, care va costa cel puțin 2.200 mii de lei.

Clapă – 80 lei

Bombă fumigenă cu fum colorat – 150 lei

Balon negru cu baloane mici, confetti și pene în interior – 400 lei

Cutie cu 15 baloane mici, confetti și pene – 675 lei

Extinctor cu pulbere – 2000 lei

Zonă foto – de la 2200 la 5000 lei

„Vom avea o cremă roz, vom avea o cremă albastră. Le vom combina și apoi vom decora prăjiturile ”, spune cofetarul.

O prăjitură bento și un set de 8 prăjituri pentru un alt cuplu care vor deveni părinți în curând au fost în plină desfășurare la una dintre cofetăriile orașului astăzi.

„Acum asamblam un tort bento. Știam dinainte că va fi o fată. Pentru a face acest lucru, am copt un biscuit roz, înăuntru va fi o umplutură de zmeură, deoarece este și roz ”, a declarat Iulia Bucătar, patisier.

Patiserii spun că deserturile de petrecere pentru aflarea sexului sunt partea lor preferată a meseriei.

„Totul este interesant și incitant, știi că munca ta va provoca un val uriaș de emoții viitorilor părinți. Cofetăria noastră lucrează cu ingrediente de înaltă calitate, iar prețul lor corespunde”, a adăugat Iulia Bucătari.

Costul deserturilor pentru aflarea sexului și prima vacanță dedicată bebelușului, îi va costa pe părinți de la 100 la 400 de lei.

Costul deserturilor pentru o petrecere de gen:

Prăjitura bento (cu greutatea de 0,5 kg) – 250 lei

Clătite (set de 4) – 100 lei

Tort „bombă” în medie (aproximativ 1 kg) - 400 lei

O altă variantă a unei gender party, care ia amploare, este un avion cu fum colorat. Acest serviciu costă între 200 și 300 de euro. Pentru o sumă suplimentară, piloții pot aranja un spectacol la Bălți.

De asemenea, pot fi incluse și servicii suplimentare. Un fotograf, prezentator și locație pentru eveniment.