mamaplus

Baby Boom de Crăciun! Make-Up artista Mihaela Bodnar a născut o fetiță

-
//
27.12.2019

Se pare că finalul anului 2019 ne aduce multe surprize frumoase! Make-Up artista Mihaela Bodnar a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe 21 decembrie. Fetița se numește Mila, are 3,500 kg, 54 de cm și este un copil foarte așteptat de întreaga familie.

mamaplus

”Mă simt bine acum. Sarcina a decurs bine, chiar dacă în primele 12 săptămâni am avut toxicoză. Sunt o femeie împlinită și fericită, pentru că am un soț perfect, doi copii minunați și un cățel jucăuș pe care îl numim Bobo. Suntem o familie numeroasă deja…”, ne-a spus Mihaela.

Partea cea mai interesantă este că în familia Bodnar luna decembrie va fi mereu plină de felicitări, urări, musafiri și mese festive, pentru că pe 14 decembrie e ziua de naștere a fiului ei mai mare Mark, pe 20 decembrie Mihaela e sărbătorită, urmând și fetița ei pe data de 21 decembrie. Și asta nu e tot! Soțul ei este născut pe 23 decembrie – o coincidență ieșită din comun și foarte frumoasă!

mamaplus

”Când s-a născut Mila, băiețelul meu a reacționat foarte pozitiv, pentru că a început să îi sărute mânuțele, să-i vorbească și să o țină în brațe. Mark știe că e fratele mai mare care va avea grijă de ea și o va proteja”, mai spune cu bucurie Mihaela.

Make-up artista spune că a născut-o pe Mila la 39,5 săptămâni de sarcină. Menționăm că Victor și Mihaela Bodnar sunt căsătoriți de 5 ani.

mamaplus
mamaplus