mamaplus

Aura, despre frica că fiicele vor rămâne în Olanda: Ai atins unde doare

-
//
03.07.2024

Subiectul migrației este unul destul de sensibil pentru Aura. Cel puțin atunci când vorbește de fetele sale, Lori și Beti. Tinerele sunt deja studente în Olanda, iar faptul că acestea ar putea să nu se mai întoarcă să trăiască în Moldova devine un gând nu tocmai ușor pentru interpretă.

mamaplus

Despre acest lucru artista a povestit în cadrul emisiunii „Iubește viața”, transmite tv8.md.

În prezent, Aura zice că nu vrea să se gândească la acest lucru și se concentrează pe ideea că fetele doar învață în Olanda. Mai mult decât atât, interpreta a spus că fetele nu au venit cu o mărturisire că ar vrea să rămână definitiv peste hotare.

„Exact m-ai atins la locul care mă doare. Nu vreau să cred nimic. Eu la capitolul acesta nici nu mă gândesc, se vor întoarce sau nu. Ele acum învață, ele nu mi-au spus despre faptul că vin sau nu vin, fiindcă e prea devreme, abia primul an, mai urmează câțiva ani. Eu cred că atunci ele vor ști exact dacă rămân sau se întorc. Dacă mă întrebi pe mine, eu mi-aș dori să se întoarcă, evident. Nu doar că sunt egoistă. Eu mi-aș dori ca copiii să fie aproape”, spune Aura.

Citește mai departe pe tv8.md.