mamaplus

Aura, despre despărțirea de tatăl fiicelor sale: ”Este vorba de infidelitate”

-
//
27.07.2020

Deși nu a vorbit niciodată despre motivul despărțirii de Veaceslav Ceban, interpreta Aura a deschis totuși câteva paranteze. Cei doi au ales să meargă pe căi diferite acum 3 ani, însă durerea provocată de acea ruptură a lăsat o amprentă foarte mare în sufletul artistei. Artista a mărturisit în cadrul emisiunii Fără Protocol că niciodată nu ar fi iertat infidelitatea partenerului său de viață.

”Eu întotdeauna la capitolul acesta am fost categorică. Eu i-am spus că n-am să-i iert niciodată infidelitatea. Nu pot. E ceva foarte personal. Eu niciodată nu mi-am propus și nici măcar nu m-am gândit să fiu infidelă. Pentru mine asta-i o trădare. E mult prea personal. În 15 ani de zile ești cu omul trup și suflet, prea multe știți unul despre altul. Tu deja trăiești cu viața lui și el cu a ta. Noi ne cunoaștem atât de bine că eu nu pot să-mi imaginez cum asta ar putea fi. Eu când am aflat el nici măcar nu a vrut să recunoască. El mi-a spus că nu-i ceea ce cred și asta era doar un flirt. Pe când eu intuitiv am înțeles că nu-i așa…”, susține interpreta.

Aura mai spune că despărțirea lor, după 15 ani de concubinaj, este de fapt și cea mai mare dezamăgire din viața ei, iar infidelitatea soțului a ieșit la iveală întâmplător.

”Am aflat întâmplător. Am văzut un mesaj în telefon. Eram într-un autobuz, într-o excursie peste hotare. El era în fața mea, iar eu în spatele lui. Nici măcar nu aveam de gând să mă uit în telefon, pur și simplu m-am ridicat peste umărul lui să-i zic ceva. Și în acel moment am văzut mesajul, el însă nu a observat… M-am așezat atunci și apoi când s-a întors m-a văzut plângând. N-am putut spune nimic, plângeam într-una și nu-mi venea să cred. El nu a înțeles care e treaba. Apoi i-am spus că am văzut totul. O cunoșteam pe femeia aceea, nu e o rudă, e doar o cunoștință de-a noastră. Eu nu m-am gândit că el poate să-mi fie cumva infidel. Relația noastră era destul de frumoasă, pentru toți a fost un șoc.”, povestește Aura.

Intuiția feminină îi sugera că relația lor se va destrăma. El însă nega totul și îi ignora cerința de a-și schimba prioritățile în viață.

”Eu intuitiv am înțeles că era sfârșitul, el probabil a crezut că vom depăși situația și m-a lăsat într-un fel, că o să-mi treacă. Am cerut explicații, el însă nu mi-a răspuns nimic și trăia de parcă nimic nu s-a întâmplat. Peste un an mi-am luat copiii și am plecat. Cineva mi-a zis ”toți bărbații înșală”. Eu chiar nu cred și chiar sunt convinsă că nu toți bărbații înșală, iar cei care spun asta vor cumva să-și justifice faptele. Până la urmă depinde de educația de acasă și valorile tale omenești.”, a conchis artista.

Aura și Veaceslav Ceban au conviețuit împreună 15 ani, deși nu au fost căsătoriți ci doar cununați religios. Rodul dragostei lor sunt gemenele Lori și Bety.