Au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică

Au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică

-
//
24.03.2017

De astăzi, intră în vigoare noile tarife la energia electrică pentru consumatorii finali, după ce decizia corespunzătoare a Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a fost publicată în Monitorul Oficial, transmite NOI.md. 

Au intrat în vigoare noile tarife la energia electrică

Conform deciziei Consiliului de Administrație ANRE, tarifele de furnizare a energiei electrice pentru consumatorii Gas Natural Fenosa, conectați la rețeaua de distribuție de tensiune joasă vor constitui 199 bani pentru un kW/h fără TVA (+3,6 % comparativ cu tariful precedent).

Tariful pentru consumatorii Gas Natural Fenosa conectați la rețeaua de distribuție de tensiune medie, va fi de 182 de bani pentru 1 kW/h (+5,8 %), iar pentru cei conectați la rețeaua de distribuție de tensiune înaltă – 153 de bani pentru 1 kW/h (+9,3%). 

Totodată, tariful de furnizare a energiei electrice către consumatorii Companiei RED Nord, conectați la rețeaua de distribuție de tensiune joasă va constitui 212 bani pentru 1 kW/h  (+3,9%), iar pentru cei conectați la rețeaua de distribuție de tensiune medie  – 184 de bani pentru 1 kW/h  (+1,1 %).

Concomitent, tariful de furnizare a energiei electrice către consumatorii Companiei RED Nord-Vest, conectați la rețeaua de distribuție de tensiune joasă va constitui 225 de bani pentru 1 kW/h (+5,1 %), iar pentru cei conectați la rețeaua de distribuție de tensiune medie  – 201 de bani pentru 1 kW/h  (+ 8 %).

Sursa: NOI.md