Ask a Mom a inițiat campania “Bucurie la cutie”. Poți contribui și tu!

Ask a Mom a inițiat campania “Bucurie la cutie”. Poți contribui și tu!

-
//
10.11.2017

Pentru că suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă, moment în care încercăm să fim mai buni și să aducem zâmbete pe fețele oamenilor mai triști ca noi, adminuțele Ask a Mom au mai inițiat un proiect caritabil.

Ask a Mom a inițiat campania “Bucurie la cutie”. Poți contribui și tu!

Dacă vrei să faci o faptă bună, dar nu știi unde să mergi, pe cine și cum să ajuți, Ask a Mom îți ușurează munca. Fondatoarele comunității pentru mămici colectează cadouri de la oamenii cu suflet mare, iar în apropierea sărbătorilor, le vor dona copiilor nevoiași.

“De Crăciun, comunitatea Ask a MOM împreună cu mămicile din diasporă, mai exact UK, va încerca să aducă bucurie la cutie pentru copiii defavorizați. Dacă vrei să te alături campaniei noastre, vom fi nespus de bucuroși. Împreună suntem mai puternici. Copii străini nu există”, a menționat Alicia Valcov.

"În acest an, traseul elfilor (totul depinde de câte cutii adunăm) va porni de la copiii din penitenciar, copiii internatți (unii uitați) în spitalul de friziatrie, copii din secția chirurgie septică și reanimare IMC, centrul maternal Anenii Noi, familii din Sîngera, Țințăreni, Călărași, Căușeni.. În plan am inclus asistenții parentali profesioniști, în fața cărora plec capul și le mulțumesc pentru curajul de a lua în îngrijire copii din orfelinate (mulți cu dizabilități) și a le oferi căldura unei familii", scrie pe Ask a Mom.

Amintim că adminuțele Ask a Mom organizează proiecte și evenimente caritabile pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători. Acestea sunt mereu gata să sară în ajutorul persoanelor nevoiașe.

Anul trecut, cu ajutorul mămicilor, Aska a Mom a reușit să ajungă la 83 de familii și mai mult de 200 de copii! 

Persoanele care vor să ajute, dar nu sunt în țară, o pot face online prin intermediul guvern24.md!

Sursa: Mamaplus.MD