mamaplus

Artista și mama a doi copii, Kelly Clarkson, divorţează după 7 ani de căsnicie

-
//
13.06.2020

Kelly Clarkson și soțul ei, Brandon Blackstock divorțează după 7 ani de mariaj, după cum a confirmat publicația Us Weekly. Cântăreața a depus actele de divorț pentru a se despărți de soțul ei, iar documentele au fost obținute de publicația menționată mai sus. Motivele citate sunt ”diferențele ireconciliabile”.

Documentele au fost depuse la tribunalul Stanley Mosk din Los Angeles luna acesta, iar cazul a fost clasificat ca fiind un divorț în care sunt implicați și copii minori.

Potrivit presei americane, relația lor ar fi fost compromisă în mare parte de perioada autoizolării. Problemele în cuplu au apărut acum câteva luni, după ce familia s-a retras în locuința din Montana. Chiar dacă se spunea că sunt de nedespărțit, Kelly a fost prima care a mers să depună actele de divorț.

Kelly și Brandon ce s-au căsătorit în 2013, au doi copii împreună, River Rose, în vârstă de cinci ani și Remington Alexander, în vârstă de patru ani. Blackstock mai are doi copii dintr-un fost mariaj cu Melissa Ashworth, Savannah, 18 ani și Seth, 13 ani.

mamaplus