mamaplus

Arnold Schwarzenegger a devenit bunic pentru prima oară

-
//
10.08.2020

Actorul american Chris Pratt, celebru pentru rolul din franciza "Gardienii galaxiei", şi fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, au devenit părinți pentru prima oară. Chiar dacă sunt discreți și nu prea dau detalii despree viața lor personală, fratele lui Katherine, Patrick Schwarzenegger, a confirmat pentru ET Online naşterea copilului.

Amândoi sunt foarte bine - şi mama şi copilul, iar eu tocmai i-am cumpărat ei un cadou", a spus Patrick, care, însă, nu a dezvăluit sexul bebeluşului şi ziua în care s-a născut - asta pentru că, fiind vorba de atâta discreţie, e foarte posibil ca noul membru al familiei Schwarzenegger-Pratt să fi venit pe lume încă de vineri, 7 august.

Aşa s-ar explica prezenţa lui Chris Pratt vineri la spitalul din Santa Monica - dar şi vizita în bloc pe care au primit-o proaspeţii părinţi chiar vineri de la familia lui Katherine: mama ei, Maria Shriver, şi tatăl Arnold Schwarzenegger au fost văzuţi intrând în reşedinţa acestora.

Cât despre sexul copilului, deşi toţi sunt dicreţi, fratele lui Katherine, Patrick, a fost văzut chiar cu acel cadou despre care vorbea în mână... şi avea o panglică roz. Aşadar, toţi pariază acum că este vorba despre o fetiţă! Cei doi formează un cuplu din iunie 2018 şi s-au căsătorit în iunie 2019. Pentru Katherine este primul copil - însă tăticul Chris Pratt mai are un fiu în vârstă de 7 ani, pe nume Jack, din căsnicia cu Anna Faris. 

mamaplus