mamaplus

Are tata băiat mare! Fiul interpretului Ion Paladi este astăzi sărbătorit

-
//
18.06.2020

Încă de la vârsta de 2 anișori, Lucian Paladi a făcut primii pași în lumea muzicală, la unul din spectacolele tatălui său. Acum este la fel de pasionat de muzică, vioara îi este cea mai bună prietenă și se pregătește de școală. Astăzi, Lucian împlinește 6 anișori, iar mama lui, care îl iubește ca ochii din cap, i-a făcut și o dedicație specială cu această ocazie.

”6 ani au zburat atât de repede, nici nu-mi vine să cred cât de mare ai crescut… Mami și cu tati îți urează la mulți ani și un viitor cât mai frumos. Să fii mereu sănătos, norocos, deștept și politicos, înconjurat doar de oamneni pozitivi. Îngerașul tau păzitor să-ți fie mereu alături, sa te păzească și să-ți vegheze pașii tăi prin viața. Mami și tati te iubesc la infinit.”, a scris Veronica Bolgari-Paladi pe Facebook.

mamaplus

Despre fiul său, Ion a menționat în repetate rânduri că este ”topit după el”, pentru că-i un copil cu caracter și îi seamănă leit din acest punct de vedere.

”Lucian e tare capricios: dacă nu-i dai ce vrea, face gălăgie mare! Şi dacă nu-i place o hăinuţă ori o pereche de încălţăminte, pur şi simplu nu le poartă. Chiar şi Veronicăi îi spune că dacă îl îmbracă cu ce nu-i place lui, nici nu iese afară. Deci, e şi încăpățânat rău!”, povestește artistul.

mamaplus
mamaplus