mamaplus

Are 44 de ani și așteaptă al treilea copil! Milla Jovovich, o graviduță simpatică

-
//
24.12.2019

Chiar dacă a trecut recent printr-o mare durere, când a pierdut o sarcină, actrița Milla Jovovich a împlinit recent 44 de ani şi are cel mai frumos cadou: un bebeluş!  Chiar de ziua ei, marea celebritate a postat o imagine în mediul online în care apare cu burta la vedere, semn că nu mai are mult până va aduce bebeluşul pe lume.

mamaplus

Ea a scris şi un mesaj emoţionant, acum trăieşte cea mai mare bucurie din viaţa ei. 

"Înainte de toate, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru mesaje, pentru gândurile bune. Îmi face incredibil de bine să văd cât de mulţi oameni se gândesc la mine. Am 44 de ani, sunt însărcinată, totul e precum un miracol trimis chiar de Dumnezeu!"

E una dintre cele mai staruri de la Hollywood şi a ales să se alăture colegelor de breaslă care militează împotriva noii legi date în Alabama, care interzice femeilor să facă avort. În acest sens, actriţa şi-a povestit trauma legată de un avort suferit.

mamaplus

Noua lege interzice femeilor trecute de şase săptămâni de sarcină să mai facă avort, fie ea rezultată în urma unui incest ori a unui viol. Mila Jovovich se alătură femeilor de pretutindeni care militează împotriva acestei decizii şi povesteşte, cu mare durere, trauma suferită în urma unui avort de acum doi ani.

”Am intrat într-un travaliu prematur şi mi s-a spus că trebuie să fiu trează pe timpul întregii proceduri. A fost una dintre cele mai îngrozitoare experienţe ale mele. Încă mai am coşmaruri. Eram singură şi neajutorată. Când mă gândesc la faptul că femeile ar putea face avorturi în condiţii mai rele decât mine din cauza noii legi, mi se strange stomacul”, spune actriţa într-o postare publică de pe Instagram.