mamaplus

Are 36 de ani, este mama a 11 copii și așteaptă încă un copil: ”E simplu și distractiv!”

-
//
19.10.2021

O femeie din statul american New York se poate lăuda cu o familie de-a dreptul uriașă! La doar 36 de ani, Veronica Meritt are 11 copii și îl așteaptă pe al 12-lea care va veni pe lume anul viitor, în luna aprilie. Ea spune că e dependentă de meseria de mamă și speră să mai facă încă șase copii în următorii ani. Asta, în ciuda faptului că suferă de mai multe afecțiuni care îi pun viața în pericol.

Femeia spune că reușește să țină socoteala tuturor copiilor cu ajutorul culorilor, iar viața de mamă îi pare simplă și distractivă pentru că mereu are pe cineva în preajmă cu cine ar putea sta de vorbă. Veronica spune că iubește viața haotică a familiei sale uriașe. Ea nu a avut frați sau surori, și nici pe tatăl său nu l-a cunoscut. A rămas însărcinată prima dată la 14 ani, și nu a regretat niciodată că a păstrat copilul.

„Era copilul meu. Era un cadou pe care universul mi l-a oferit mie. Cineva care să mă iubească după o viață întreagă în care nu m-a iubit nimeni. De ce să dau așa ceva unui străin? Nu.”, afirmă Veronica.

La 19 ani s-a căsătorit, a avut încă trei copii cu soțul ei, însă relația nu a mers și cei doi au divorțat. Apoi l-a cunoscut pe Marty. Împreună au șapte copii și se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al optulea. Toate aceste nașteri au lăsat, însă, urme asupra mamei. Anul trecut și-a pierdut un rinichi, iar recent a ajuns la spital din cauza unei tromboze.

„Cred că este un fel de dependență, pentru că... chiar și după ce nu mi-am mai dorit o căsnicie, tot mi-am dorit mai mulți copii. Ideea de a mă opri e mai supărătoare decât gândul că aș putea muri.”, a mai adăugat femeia.

Fiica cea mare a femeii, Victoria, are 22 de ani și e îngrijorată pentru sănătatea mamei ei.

„Știu că își dorește asta, dar nu cred că ar trebui (să mai facă copii), din cauza problemelor de sănătate, dar... Dacă se întâmplă, asta e.”, mărturisește Victoria.

Familia uriașă trăiește într-o casă cu 9 dormitoare și, doar pentru a duce pe toată lumea la școală, e nevoie de un microbuz.