mamaplus

Antonia, operată de urgență. Cântăreața a transmis un mesaj

-
//
30.01.2020

Antonia a fost operată de urgență. Intervenția a avut loc acum câteva zile, în mare secret. Nu se știu încă detalii despre starea ei, însă cântăreața și-a anulat un concert.

Artista a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, unde a fost nevoită să suporte o operație. Familia, prietenii și fanii au fost alături de vedetă. Antonia nu a vrut să dea prea multe detalii despre ce s-a întâmplat cu ea, însă a anunțat în cadrul unui interviu, că nu va putea să onoreze un concert de la malul Mării Negre.

mamaplus

Regret că nu ma pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a spus Antonia.

Când fanii au aflat ce a pățit Antonia s-au dus cu gândul la Irina Rimes, care a trecut printr-o situație asemănătoare chiar la început de an.

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot în reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize”, a povestit Irina Rimes atunci.