mamaplus

Antonia a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul de logodnă

-
//
22.07.2021

După ani întregi de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, mama copiilor lui. Cântărețul a făcut marele anunț în mediul online și tot acolo a arătat poza cu inelul pe care artista îl poartă deja pe deget.

Astăzi, după ora 10 dimineața, Alex Velea a postat pe Instagram și pe Facebook o imagine cu Antonia care poartă pe degetul inelar o bijuterie impresionantă, cu piartă galbenă. E chiar inelul de logodnă. A cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat. „A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”, a notat Alex velea în mediul online. Antonia a reacționat la această postare pe Instagram cu mai multe emoticoane care sugerează emoție.

mamaplus

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Cântărețul a mai fost căsătorit, la fel și Antonia. Artista a divorțat de Vincenzo Castellano, bărbatul alături de care are o fetiță, pe Maya.

Într-un interviu recent, Alex Velea a făcut dezvăluiri despre relația de opt ani cu Antonia, a recunoscut că acum iubirea lor e mai mare ca niciodată.
 

mamaplus
mamaplus